ADIO PROMOVARE? RAPID va fi depunctata dupa o decizie luata de FIFA

Sansele RAPIDULUI de a promova in Liga 1 la finalul acestui sezon s-au diminuat la maximum, echipa giulesteana urmand a fi depunctata ca urmare a unei decizii a FIFA. RAPID a pierdut un litigiu la forul continental cu jucatorul Rhema Obed, legitimat in Giulesti pentru o scurta perioada in a doua jumatate a anului 2013.

Acesta a reclamat faptul ca a fost concediat ilegal si a cerut plata contractului sau, ceea ce FIFA i-a acordat. Pentru ca RAPID nu l-a platit nici dupa acest litigiu, forul continental a anuntat joi FRF ca echipa romana trebuie depunctata de urgenta, informeaza ProSport.

Sase puncte ar urma sa le fie scazute baietilor lui Dan Alexa din cele acumulate pana acum, o lovitura importanta in lupta pentru promovare. In momentul de fata, giulestenii ocupa locul 2 in clasamentul Seriei I, la egalitate de puncte, 34, cu liderul Dunarea Calarasi. Dupa depunctare, ei vor pica pana pe pozitia a treia.

Doar formatiile aflate pe primele doua locuri in cele doua serii din Liga 2 promoveaza direct, in timp ce ocupantele locurilor secunde vor disputa doua meciuri de baraj, unul intre ele si apoi unul cu gruparea care incheie pe pozitia a sasea in play-out-ul Ligii 1.

Sursa foto: sport