Adio Ramona Fabian! Mesajele de la fani nu mai contenesc pe pagina de Facebook a solistei

Ramona Fabian, solista de muzica populara care a decedat in urma cu zece zile intr-un accident rutier, a ramas vie in randul celor care i-au iubit cantecele. Avea doar 34 de ani cand a plecat din aceasta lume sa cante in “corul ingerilor”, asa cum scriu fanii pe pagina ei de socializare, insa muzica interpretata de frumoasa cantareata va ramane vesnic in amintirea si in sufletele romanilor.

Interpretul de muzica populara Mircea Cartisorean a realizat o emisiune in memoriam, pe care o puteti viziona aici, iar cei care au cunoscut-o personal sau doar i-au ascultat muzica, continua sa posteze pe pagina de socializare a Ramonei Fabian mesaje de regret pentru tragica ei disparitie.

Mircea Cartisorea: “S-a stins precum o faclie, atunci cand ardea mai frumos!! Nu o voi uita niciodata cat voi trai,era un om special, cu un glas deosebit si un suflet …..cum rar intalnesti…restul e tacere si suspin… Nu o vom uita niciodata!! Dumnezeu sa o aiba in paza!! Condoleante familiei Fabian si Alin Farcas”.

Mirela Olteanu: “A trecut mai bine de o saptamana…Amintirea e la fel de vie… Dorul e din ce in ce mai mare…cum sa strearga timpul un chip de inger, asta e chiar absurd…Distanta? ce mai conteaza distanta? Sufletul nu cunoaste acest termen de distanta…”.

Tiron Costy: “Ai fost un inger iubit pe pamant si ai plecat la Bunul Dumnezeu care te-a iubit si te iubeste etern”.

Vasile Coroian: “Nu-mi sta deloc bine ca a plecat. Ca s-o fi dus in corul ingerilor, ca s-o fi dus in rai, noi aveam mai mare nevoie de ea. E singura artista impreuna cu parintele Pomohaci care imi luminau zilele si imi faceau viata mai “rozosina”. Vreau sa va spun ca nu e corect oricine a decis acest destin!”.

Vica Farcas: “O fiinta deosebita, un suflet minunat si o voce nemaipomenita, suntem tristi cu totii, dac-ar sti cata lume a lasat plangand in urma ei (toata Romania), toti absolut toti, mie una nu-mi vine sa cred asa ceva (REFUZ SA ACCEPT), pentru mine si pentru noi toti mereu v-a ramane vie in sufletele noastre,toata ziua ii ascult cantecele ei frumoase pe care ni le-a lasat in DAR…A fost o minune de fata si mereu o vom pomeni cu drag. Dumnezeu sa te odihneasca si ingerasii sa ai grija de sufletul tau minunat , fata frumoasa si draga …”.