Adio Ramona Fabian, viata este nedreapta si uneori de neinteles! Este doar unul dintre sutele de mesaje postate pe pagina de Facebook a solistei

Moartea solistei Ramona Fabian a indoliat muzica populara romaneasca. Decedata sambata dupa-amiaza, intr-un tragic accident rutier produs in judetul Brasov, Ramona Fabian a fost o cantareata de muzica populara iubita deopotriva de colegi si de fani. Pe pagina de Facebook a artistei au aparut sute de mesaje postate de cei care i-au indragit glasul.

Va prezentam mai jos doar cateva dintre mesajele de condoleante postate de prieteni, apropiati si fani. Reamintim ca Ramona Fabian, in varsta de numai 34 de ani, a murit sambata intr-un tragic accident rutier produs la Rupea, judetul Brasov. Artista se afla singura in masina, iar accidentul s-a produs in momentul in care a virat la dreapta. Ramona Fabian a intrat violent intr-un tir, iar decesul s-a produs pe loc. Artista se afla singura in masina si se intorcea de la o nunta unde a cantat pana dimineata. Se intorcea acasa, in judetul Mures.

Mircea Cartisorean: “Cu adanca durere in suflet si multe regrete si lacrimi ne luam “ramas bun” de la buna si draga noastra colega si prietena, care in urma cu cateva ore a incetat din viata intr-un tragic accident rutier.Adio draga si frumoasa, Ramona Fabian !!Vei ramane vesnic in amintirea si sufletele noastre,te vom iubii si ne vom amintii in permanenta de glasul tau frumos si sufletul tau minunat!!Viata este nedreapta si uneori de neinteles!Odihna vesnica si sincere condoleanze familiei indurerate!!”. 

Ale Alexandrutza: “Nu-mi vine sa cred…. E un soc pentru toti care iubesc melodiile tale. Din cer, sper ca ne vei incanta cu cantecele tale minunate… Drum bun, Ramona “.

Costin Balasa: “Draga prietena, sa ai calea lina catre cer, iar ingerii sa-ti fie alaturi! Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo unde ai plecat asa tanara!!!”.

Adrian Pasca:Astazi am aflat si eu veste si am ramas socant , imi pare rau pt cele intamplate Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnesti in pace, tranzmit multe condoleante Familiei “.

Mariana Oiegas: “Nu pot sa cred asa ceva ,abia acum am aflat ,am ramas stupafiat ,fara cuvinte si plang de nu pot sa ma opresc ,nu pot sa cred ca ai plecat ,o voce de exceptie ,o minunatie de fata ,pacat ca ai plecat asa de repede ,saptamana aceasta am postat pe facebook o piesa minunata de a ta scumpa mea ,inca o data trebuie sa spun ca imi pare extrem de rau …b-nul d-zeu sa te odihneasca in pace ,sa canti cu ingerii iar noi vom ramane cu frumoasele tale cantece ,,Sincere condoleante familiei si Adio scumpa Ramona Fabian dormi in pace”.