ADIO RAPID! CLUBUL de TRADITIE bucurestean a DISPARUT DEFINITIV! DECIZIA CAB

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins recursul facut de SC FC RAPID SA, astfel ca societatea ramane in faliment. Cu alte cuvinte, incepand de miercuri, echipa RAPID BUCURESTI pe care o stiam cu totii nu mai exista. Datoriile uriase i-au fost fatale adevaratului Rapid, care si-a incheiat astfel existenta disparand de pe harta fotbalului autohton, informeaza Rapid TV.

Ce urmeaza? Palmaresul poate fi preluat de o alta societate, care ar urma sa duca mai departe traditia giulestenilor. Cea mai probabila varianta este AFC Rapid, echipa aflata in acest moment in liga a cincea. Aceasta este condusa de Horia Manoliu, fost director de marketing al Rapidului, care sustine ca detine palmaresul, stema si culorile.

Tot in liga a cincea se mai afla o alta echipa care pretinde a fi urmasa adevaratului Rapid, Miscarea Feroviara. Suporterii giulesteni inclina insa sa tina cu AFC Rapid. RAPID BUCURESTI, traditionalul club feroviar pe care il stiau toti microbistii din Romania indiferent de simpatii isi incheie existenta cu un palmares ce contine 3 titluri, 13 cupe ale Romaniei, 4 Supercupe, o cupa a Ligii si doua Cupe Balcanice.

Sursa foto: sport