ADIO RIO! Tot lotul de KAIAC – CANOE al ROMANIEI, DEPISTAT POZITIV cu MELDONIUM!

Un nou SOC zguduie SPORTUL din ROMANIA! Toti componentii loturilor de KAIAC- CANOE au fost depistati pozitiv cu MELDONIUM, nu doar componentii celor 4 barci calificate la Jocurile de la Rio de Janeiro din aceasta vara!

De asemenea, pe lista sportivilor dopati se afla si atleta Daniela Stanciu, care a fost depistata din cauza aceleiasi substante, informeaza editia electronica a Gazetei Sporturilor.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE, DEPISTAT POZITIV CU OSTARINA. REACTIA PUGILISTULUI ROMAN. UPDATE

Pe lista de la KAIAC-CANOE nu se afla doar cei 8 calificati la Rio, ci toti componentii loturilor masculine si feminine. “In afara celor doi prinsi anterior, mai sunt alti 7 sportivi calificati la Rio din lotul de KAAC – CANOE care au fost depistati pozitiv cu MELDONIUM.

Este o tragedie pentru sport si o veste dezarmanta. Vom demara o ancheta, pentru ca noi credem ca sunt oameni din anturajul sportivilor care le furnizeaza acest medicament”, a zis IOAN DOBRESCU, secretarul general al COSR, conform TVR.

In 2016 au mai fost depistati pozitiv cinci sportivi romani: Lucian Bute – box , Mirela Lavric – atletism, Mihai Donisan – atletism, Claudia Stef – atletism si Eva Tofalvi – biatlon.

Sursa foto: gsp