ADIO STEAUA! BECALI a anuntat ca a schimbat numele formatiei pe care o PATRONEAZA

Gigi Becali a afirmat miercuri ca a inregistrat noul nume al echipei de fotbal pe care o patroneaza la Registrul Comertului. Potrivit spuselor lui Becali, noul nume de fotbal al echipei va fi “FCSB”. Acesta spune ca a instiintat deja si FRF si LPF, iar echipa sa va primi licenta pe noul nume, “FCSB”, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“Eu am schimbat numele la Registrul Comertului. Am schimbat in FCSB. Am anuntat Federatia si Liga. Nu astept pana in vara, nu stau sa ma cert cu ei. Lumea stie care e Steaua. De aia nu mai da Alibec goluri, ca nu se mai cheama Steaua si se cheama FCSB”, a spus Becali la Digi Sport.

Denumirea “FCSB” a fost contestata insa deja de Armata la Tribunalul Bucuresti. Reprezentantii CSA Steaua sustin ca societatea lui Becali nu poate folosi nici numele “FCSB” deoarece se produce o confuzie. Becali a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua conform unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Decizia instantei este executorie, dar nu definitiva, ci mai poate fi atacata pe procedura la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sursa foto: sport