ADIO UDREA? Un fost consilier prezidential anunta cu cine va face BASESCU tandem la conducerea PMP

Potrivit unui fost consilier prezidential zilele ELENEI UDREA in fruntea Partidului Miscarea Populara (PMP) sunt numarate, fostul presedinte al Romaniei urmand sa faca tandem in fruntea partidului cu unul dintre politicienii care au candidat la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

“(…)Un PMP fara ELENA UDREA, pastorit de TRAIAN BASESCU, are sanse sa faca o mare surpriza la alegerile din 2016. As spune chiar mai mult decat atat – un tandem TRAIAN BASESCU-MONICA MACOVEI, sub umbrela PMP, ar putea sa faca ravagii in clasa politica in urmatorii doi ani. Dar, desigur, acesta nu este decat un scenariu posibil.

CITESTE SI: ELENA UDREA: PMP ii va adresa o INVITATIE FORMALA presedintelui TRAIAN BASESCU de a se alatura proiectului nostru 

Animozitatile dintre cei doi, aparute mai ales dupa episodul numirii procurorilor din 2013, au instalat deja o raceala care nu poate fi depasita decat prin pragmatism politic si viziune pe termen lung. Paradoxal, nici MACOVEI si nici BASESCU nu sunt lipsiti de aceste doua calitati. Ramane de vazut in ce masura reactivarea lor ar putea duce la o noua apropiere”, a scris fostul consilier prezidential SEBASTIAN LAZAROIU  intr-o analiza realizata pentru contributors.ro.

CITESTE SI: ELENA UDREA ar putea RENUNTA la sefia PMP! Afla ce a spus despre dosarul ALINEI BICA 

Sursa foto: realitatea.net