ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA ii raspunde lui PONTA

Declaratia lui VICTOR PONTA care i-a cerut, astazi, DEMISIA lui TRAIAN BASESCU, in urma scandalului in care este implicat fratele sau, MIRCEA BASESCU, nu a ramas fara ecou la COTROCENI.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca pentru oricine a trait in Romania ultimilor ani este evident ca o DEMISIE a presedintelui BASESCU ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei romanesti.

Citeste si: PONTA cere DEMISIA presedintelui Traian Basescu

“Prim-ministrul Romaniei, dl. Victor Ponta, a declarat ca cel mai mare ajutor pe care presedintele Traian Basescu l-ar putea da prestigiului justitiei romanesti ar fi sa demisioneze din functie. Pentru oricine a trait in Romania ultimilor ani este evident ca demisia presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei romanesti.

Citeste si: MIRCEA BASESCU, RETINUT. Fratele PRESEDINTELUI a ajuns in AREST!

Astfel i s-ar crea culoar spre Cotroceni tocmai prim-ministrului Victor Ponta, cel care din inalta pozitie publica in care se afla i-a aparat public fara nicio ezitare pe toti colegii din partid care au fost chemati in fata justitiei’, a declarat, joi, Bogdan Oprea, potrivit Agerpres.