Administratia Strazilor intarzie lucrarile la trotuarele dintre Universitate si Romana

Primaria Capitalei a inceput in septembrie, anul trecut, reamenajarea trotuarelor, cand promitea ca bulevardele sa devina “mai prietenoase” pentru pietoni. De fapt, in buricul Capitalei, la câtiva metri de kilometrul 0, avem privelisti demne de ultimul catun neelectrificat din varful muntelui.

In iulie, potrivit b365.ro, reprezentantii Administratiei Strazilor dadeau asigurari ca lucrarile se vor incheia la sfarsitul verii. Noroi si glod, asta vedem pe principalele bulevarde ale Capitalei.  Amenajarea bulevardelor Gheorghe Magheru si Nicolae Balcescu fusese anuntata cu mare optimism de reprezentantii municipalitatii in urma cu un an. Atunci se promitea ca arterele istorice ale Bucurestiului vor fi reabilitate si vor avea fi mult mai “prietenoase” pentru pietoni. 

”Ultimul termen de finalizare a trotuarelor dintre Universitate si Romana este sfarsitul lunii august. Lucrarile sunt in curs de executare si urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul verii”, transmitea in iulie Administratia Strazilor.

Sursa foto: skyscrapercity