ADMIRATIE! JULIO IGLESIAS: DAN SPATARU va ramane mereu in sufletul meu

JULIO IGLESIAS nu l-a uitat pe DAN SPATARU! Artistul spaniol a declarat ca DAN SPATARU va ramane mereu in sufletul sau, cu „sarmul si piesele lui de dragoste”.

In aceasta vara, IGLESIAS va avea inca trei concerte in Romania, dupa cele 13 spectacole pe care le-a sustinut pana acum.

Citeste si: CASTIGATOAREA EUROVISION 2014 – CONCHITA WURST din Austria!

“In 1969, asta ca sa vedeti de cand vizitez Romania, am cantat pe scena de la Brasov, la Festivalul Cerbul de Aur, melodia «Ale tale», a regretatului Dan Spataru. Mi-aduc aminte ce frig a fost in acea seara… Eu, un spaniol, neobisnuit cu iernile de la voi… Dan Spataru, cu sarmul si cu piesele lui de dragoste, va ramane mereu in sufletul meu”, a marturisit Julio Iglesias, pentru Libertatea.

La capitolul artisti romani pe care ii admira, artistul spaniol a declarat ca o admira pe soprana Angela Gheorghiu, al carei nume a facut inconjurul lumii, dar o apreciaza in mod deosebit si pe Monica Anghel, care de altfel a cantat in deschidere unuia din concertele sale.

Citeste si: EA E FEMEIA DIN VIATA LUI JUSTIN BIEBER – FOTO in articol

„M-a uluit vocea Monicai. Nu pot sa uit cat voi trai numarul ei artistic consumat inaintea recitalului meu din urma cu cativa ani… Despre Angela Gheorghiu… ce sa va mai spun? O cunoaste o Europa intreaga. Nu-i de mirare ca va mandriti cu asemenea oameni”, a spus Julio Iglesias.

Sursa foto: billboard.com