ADMITERE 2013 ACADEMIA DE POLITIE BUCURESTI: Etapa a II-a a concursului de admitere

academia_de_politie

Candidatii la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti sustin marti, 30 iulie, etapa a II-a a concursului de admitere, sesiunea iulie-august 2013, respectiv proba de evaluare a cunostintelor. Examenul este sustinut de candidatii la concursul de admitere la Facultatea de Politie si Facultatea de Arhivistica.

Proba se desfasoara in data de 30 iulie 2013, intre orele 09.00 si 13.00. Pentru sustinerea probei, candidatii se vor prezenta in ziua de 30 iulie 2013, pana la ora 07.50, in tinuta decenta.

Proba consta in rezolvarea unui test grila la disciplinele: Istorie, Limba romana si limba straina pentru care a optat candidatul. Se interzice intrarea in sala de concurs cu aparatura electronica, telefoane mobile, materiale scrise (carti, caiete, insemnari etc.),
precum si orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor.

Completarea grilei de concurs se va face numai cu instrumente de scris cu culoare albastra. Parasirea de catre candidat a locului de desfasurare a probei de concurs inainte de incheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

Informatii suplimentare privind concursul de admitere pot fi accesate pe site-ul institutiei: www.academiadepolitie.ro