ADMITERE FACULTATE 2014: UMF “Carol Davila” scoate la concurs 930 de locuri FARA TAXA

UMF Carol Davila din Bucuresti organizeaza in toamna examene de admitere pentru cetatenii straini

ADMITERE FACULTATE 2014: Cele patru facultati ale Uuniversitatii de Medicina si Farmacie (UMF) “Carol Davila” vor scoate in concurs in acest an un numar de 930 de locuri finantate de la buget si 520 de locuri la taxa, au anuntat marti reprezentantii institutiei.

ADMITERE FACULTATE 2014: La Facultatea de Medicina sunt scoase la concurs 510 de locuri la buget si 250 de locuri cu taxa, la Facultatea de Medicina Dentara exista 131 locuri la buget si 125 cu taxa, la Facultatea de Farmacie sunt 141 locuri la buget si 100 cu taxa, iar la Faculatea de Moase si Asistenta Medicala (FMAM) sunt scoase la concurs 95 locuri la buget si 45 cu taxa, precum si un numar de 53 de locuri bugetate la alte specializari.

ADMITERE FACULTATE 2014: Examenul de admitere in ciclul de studii universitare de licenta pentru anul academic 2014-2015 va fi organizat la UMF “Carol Davila” in data de 23 iulie. Examenul se adreseaza tuturor candidatilor care vor sa devina studenti la una dintre cele patru facultati ale universitatii.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2014: SNSPA scoate la concurs 800 de locuri fara taxa la studii de licenta

ADMITERE FACULTATE 2014: Inscrierile vor avea loc in perioada 14-18 iulie, intre orele 9.00 si 15.00, la secretariatele facultatilor, respectiv pentru Facultatea de Medicina – bd. Eroilor Sanitari nr. 8, pentru Facultatea de Medicina Dentara – Calea Plevnei nr. 19, pentru Facultatea de Farmacie – str. Traian Vuia nr. 6 si pentru FMAM – bd. Eroilor Sanitari nr. 8.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2014: Inscrierile la ASE Bucuresti vor incepe in data de 15 iulie

ADMITERE FACULTATE 2014: Astfel, candidatii trebuie sa-si intocmeasca un dosar care va contine urmatoarele: o cerere de inscriere care va fi completata la secretariat pe calculator si semnata de candidat dupa examinarea conformitatii datelor solicitate de formularul respectiv, diploma de BACALAUREAT, diploma echivalenta cu cea de BACALAUREAT – recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale (in cazul absolventilor de liceu care au sustinut examenul de BACALAUREAT in afara Romaniei), adeverinta din care sa rezulte calitatea de student (pentru studentii care urmeaza o a doua specializare), diploma de licenta sau diploma echivalenta cu aceasta, pentru absolventii institutiilor de invatamant superior care doresc sa urmeze o a doua specializare, copie dupa cartea de identitate, sau pasaportul valabil, copie legalizata a certificatului de nastere, copie legalizata dupa certificatul de casatorie, daca este cazul, adeverinta medicala eliberata, dupa caz, de catre medicul scolar sau de catre medicul de familie care atesta ca persoana respectiva este apta din punct de vedere medical – in original, patru fotografii color tip buletin, dosar plic si chitanta doveditoare a platii taxei de inscriere in valoare de 200 de lei.

ADMITERE FACULTATE 2014: Mai multe informatii privind metodologia de desfasurare a examenului de admitere sunt disponibile pe site-ul oficial al UMF “Carol Davila”, sectiunea admitere 2014.

Sursa foto: jurnalul.ro