ADMITERE LICEU 2013. Locuri disponibile, vezi Ghidul Admiterii la Liceu 2013

ADMITERE LICEU 2013: Lista locurilor libere din fiecare liceu din tara, in functie de specialitate, a fost publicata de Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Inspectoratele scolare judetene au urcat pe site-urile proprii brosurile cu detaliile complete referitoare la admiterea in liceu in 2013, in care se regasesc datele pentru fiecare unitate de invatamant liceal, pornind de la procedura de admitere, numarul de locuri si ultimele medii de la admiterea de anul trecut.

ADMITERE LICEU 2013: Brosurile cu ofertele tuturor liceelor au fost publicate cu o intarziere de aproape o luna fata de calendarul anuntat oficial. Oficialii Ministerului Educatiei sustin ca si acum datele sunt partiale si pot suferi modificari. 

Parintii si elevii pot consulta AICI Ghidul Admiterii la Liceu 2013 valabil pentru liceele din Bucuresti, dupa ce Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB). 

Brosura ar fi trebuit transmisa liceelor in data de 7 mai 2013, urmand ca in perioada 13-31 mai sa aiba loc sesiuni de instruire cu parintii si elevii, in fiecare scoala, insa se pare ca au fost probleme cu planul de scolarizare, care a fost aprobat tarziu.