ADMITERE LICEU 2014: INSCRIEREA LA LICEU A INCEPUT VINERI, 4 IULIE

ADMITERE LICEU 2014: INSCRIEREA LA LICEU A INCEPUT VINERI, 4 IULIE

ADMITERE LICEU 2014: Vineri, 4 iulie, a inceput inscrierea la liceu! Absolventii claselor a VIII-a care au sustinut testele de EVALUARE NATIONALA se pot inscrie la liceu in perioada 4 – 9 iulie. Elevii care au sustinut EVALUAREA NATIONALA vor completa fisele de INSCRIERE LA LICEU cu optiunile privind unitatea de invatamant in care doresc sa isi continue studiile.

ADMITERE LICEU 2014: Mediile elevilor care s-au inscris la liceu vor fi introduse intr-o baza de date nationala, urmand ca pe 15 iulie sa aiba loc prima etapa a repartizarii computerizate. Pe 16 iulie, liceele vor afisa liste cu numele candidatilor admisi.

Citeste si: Edu.ro va publica ierarhia mediilor pentru fiecare judet in parte

ADMITERE LICEU 2014:  Ulterior, intre 17 si 25 iulie, elevii isi vor depune dosarele de inscriere la unitatile de invatamant liceale unde au fost admisi. Media de la Evaluarea Nationala are o pondere de 75% in media finala de admitere la liceu, restul de 25% fiind dat de media anilor din gimnaziu.

ADMITERE LICEU 2014: De precizat ca Edu.ro publica, vineri, ierarhia mediilor pe baza carora se va face ADMITEREA LA LICEU 2014.

ADMITERE LICEU 2014: Inainte de inceperea perioadei in care elevii se pot inscrie la liceu, edu.ro va publica ierarhia mediilor la nivel judetean, astfel incat fiecare elev sa-si poata evalua corect sansele de a fi admis la liceul dorit.

CITESTE SI: REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014: Rata mediilor peste cinci a CRESCUT cu 0,34 la suta dupa solutionarea CONTESTATIILOR 

ADMITERE LICEU 2014: In data de 15 iulie sa aiba loc prima etapa a repartizarii computerizate.