Adolescenta, UCISA cu bestialitate de fostul iubit

CRIMA infioratoare la Fieni, judetul Dambovita. O adolescenta in varsta de 16 ani a fost UCISA cu bestialitate de fostul iubit, un tanar in varsta de 25 de ani, orbit de gelozie din cauza faptului ca fata in parasise.

Orbit de gelozie, fostul iubit al fetei de 16 ani, a INJUNGHIAT-o pe aceasta de 20 de ori, iar copila s-a prabusit la pamant. “Te iubesc mami”, au fost ultimele ai cuvinte, iar cea care i-a dat viata a simtit in acel moment ca i se taie rasuflarea, scrie libertatea.ro, potrivit site-ului realitatea.net.

Citeste si: ACCIDENT LA NASAUD: O FATA DE 18 ANI A FOST UCISA DE UN POLITIST PE TRECEREA DE PIETONI

Fata fusese adusa de actualul iubit, dupa ce fusesera in oras. UCIGASUL i-a urmarit, iar in momentul in care a ramas singura a INJUNGHIAT-o cu bestialitate. Tanara a strigat dupa ajutor, iar in momentul cand au ajuns iesit din curte, parintii au gasit-o prabusita la pamant.

Potrivit targovistenews.ro, medicii au incercat sa-i salveze viata, dar starea fetei era mult prea grava. Mama fetei, sfasiata de durere, abia si-a gasit cuvintele pentru a povesti anchetatorilor ce s-a intamplat.

CRIMA PASIONALA LA CONSTANTA: FATA DE 17 ANI, UCISA

Sursa foto: realitatea.net