Adopția care a oripilat România! Mama adoptivă laudă modul brutal al procuroarei Pițurcă! Sora Sorinei face dezvăluiri uluitoare

Ramona Săcărin, mama adoptivă din SUA a Sorinei, micuța de la Mehedinți, susține, duminică la România Tv că procurorul de caz a acționat așa cum se putea ca să reușească să o ia pe Sorina din familia asistenților maternali.

Update 2:  Documentul cu interogatoriul pe care judecătorul îl realizează cu Sorina a fost prezentat de Mihai Gâdea la Antena 3.  Sorina răspunde la întrebările adresate de judecători, iar atunci când vine vorba despre părinții adoptivi, copila spune că îi urăște fiindcă vor să o ia de lângă familia ei.

Întrebările din interogatoriu:

Cine sunt persoanele la care locuiești și ce reprezintă acestea pentru tine?

Sorina: „Mami, tati, familia mea, Andreea, nașa, Simi, cumnata noastră, nașul Mădălin”.

Cunoști faptul cum ai ajuns în această familie?

Sorina: „Da, mami m-a luat de la centru”.

Cunoști faptul că Șărămăt Vasile și Șărămăt Mariana nu sunt părinții tăi naturali?

Sorina: „Da”.

Cunoști părinții naturali?

Sorina: „Da”.

Cum se numesc?

Sorina: „Loredana, iar pe tata nu știu”.

Cunoști faptul că ai fost adoptată?

Sorina: „Da”.

Cunoști părinții tăi adoptivi?

Sorina: „Da. Îi cheamă Ramona și Gabriel”.

În ce relații ești cu aceștia și ce reprezintă pentru tine?

Sorina: „Îi urăsc și nu vreau să-i văd în fața mea că vor să mă ia de la mami și tati”.

Update: Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” scrisoarea pe care Sorina, fetița luată cu forța din casa în care a crescut, a scris-o înainte de ziua sa de naștere.  „Mâine, pe 25 aprilie, este ziua mea. Fac opt ani, iar eu nu îmi doresc decât să rămân cu mami, tati, surioara mea și frații mei mai mari Nu vreau să plec în America. Eu vreau să fiu audiată de autoritățile statului român. Sunt mare și știu ce îmi doresc”. 

Știre inițială

”Au învățat-o cum să se comporte, cum să acționeze pentru că noi am vrea să-i facem rău. Ei i se spunea mereu că vor veni americanii să o ia pentru a-i fura organele. I-au spus inclusiv cum să se comporte când va veni executorul judecătoresc acasă, cum să facă ca să nu fie luată. Din punctul meu de vedere acest procuror a procedat exact așa cum se putea acționa pentru ca acest copil să poată fi luat. Copilul era ținut ilegal de o lună de zile de către asistenții maternali (…) Noi am apelat la toate instituțiile statului pentru a ne recupera copilul. Sorina are părinți care au drepturi și obligații”, a spus Ramona Săcărin, la România TV.

Sora micuței Sorina i-a acuzat pe părinții adoptivi din SUA că nu îi interesează deloc de Sorina, iar asta au arătat când au venit în România preferând să-și petreacă timpul cu cei de la DGASPC și nu cu Sorina. La aceste acuzații, Ramona Săcărin, mama adoptivă, nu a reacționat, chiar dacă cele două erau în direct la România TV.

Citește și: AVOCATUL FAMILIEI CARE A CRESCUT-O PE SORINA, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE CAZUL MINOREI! PROTEST LA BAIA DE ARAMĂ

”În primul rând, această situație neobișnuită a fost generată de abuzul acestei familii, care a decis să nu respecte o decizie judecătorească și să returneze copilul la Direcția Copilului. Noi nu am apelat la un procuror anume, noi am apelat la autorități, la toate autoritățile posibile pentru că copilul nostru era reținut ilegal încă din 23 aprilie. Acești oameni nu au nicio calitate față  de acest copil. Domnii cer socoteală ce se întâmplă cu copilul fără a avea niciun drept. Domnii au pregătit un întreg scenariu și au învățat acest copil cum să acționeze când vine executorul judecătoresc acasă. Noi am petrecut trei luni de zile anul trecut în România și am stat cu Sorina alături de copiii noștri pentru acomodare.”, a spus Ramona Săcărin.

În replică, sora Sorinei i-a acuzat pe părinții adoptivi că nu sunt interesați de micuță. ”Domnii Săcărin în loc să stea cu fata, cu Sorina, ei stăteau cu domnii de la DGASPC. Ei nu prea și-au petrecut timpul cu Sorina. Am mers anul trecut în parc cu toții și domnul a luat fata, doamna a luat băiatul. Ei stăteau doar cu copiii lor, iar pe Sorina au ignorat-o. Și-au dat în mașinuțe doar copiii lor, doar lor le-au cumpărat jucării”, a spus sora Sorinei.

Sursa foto: captura video