ADORI sa faci PLAJA in FUNDUL GOL? Top 6 PLAJE de NUDISTI din lume! Ce trebuie sa stii inainte de a ajunge ACOLO

Nu de putine ori natura ne-a lasat fara suflare prin maretia peisajelor asupra carora oamenii nu si-au pus amprenta. Acelea sunt locurile paradisiace asemanatoare raiului in care au trait Adam si Eva la inceputurile omenirii, unde nu aveau nevoie de haine care sa le acopere nuditatea. Astazi exista plajele pentru nudisti unde inhibitia nu-si are locul.

Iata top 6 plaje de nudisti din lume:

Leucate Plage, Franta (Coasta Mediteraneana)

Este o plaja mediteraneana clasica cu ape calme si nu prea departe de Pirinei si de beneficiile brizelor reci in mijlocul verii. Plaja este publica si, prin urmare, oricine are acces pe nisipurile aurii ale Leucate Plage.

Playa Es Pregons Gran, Insulele Baleare

Plajele pentru nudisti sunt mai populare decat crezi in Spania, iar plimbarea pe plaja sau chiar in orasele din apropiere doar in costumele lui Adam si Eva nu sunt ilegale. In general, aceste practici sunt rezervate, totusi, doar pentru plajele pentru nudisti, doar daca oficialii nu sustin contrariul. Nu este de mirare ca plajele pentru nudisti le intrec in popularitate pe cele normale, familii intregi fiind vazute in primele.

Haulover Beach Florida USA (Sunny Isles, la nord de Miami)

Acest loc se mai numeste si „Statul insorit” si nu-ti trebuie prea mult timp sa intelegi de ce. Despre nisipul de pe  Haulover Beach se spune ca formeaza cea mai buna plaja pentru nudisti din Statele Unite ale Americii si atrage un numar imens de vizitatori.

Vera Playa, Spania (Almeria)

Spaniolii au imbratisat naturismul din toata inima si intr-o maniera cu adevarat unica demna de tara care a dat-o lumii pe Penelope Cruz. Multi dintre cei care iubesc plajele pentru nudistii spera s-o zareasca pe una dintre ele. Insa este surprinzator faptul ca multi nu raman prea mult pe plaja si merg in locurile pentru distractii putin mai racoroase. Almeria este cel mai fierbinte loc al Spaniei asa ca, din cand in cand, un loc umbros este tot ce vrei.

Banana Beach, Grecia (Skiathos, aproape de Koukounaries)

Cu un nume rasunator precum Banana Beach, cum ar putea fi acest loc altfel decat plin de distractie. Banana Beach este localizata la marginea de sud-vest a insulei Skiathos. Se afla in apropierea orasului Volos de unde Iason a pornit in cautarea faimoasei lani de aur, pentru a putea apoi sa-si revendice regatul. Plaja Banana este caracterizata de fundalul cu dune de nisip si ienupari.

Valalta, Croatia (Istria, aproape de Rovinj)

Plaja Valalta este considerata una dintre cele mai plaje din Croatia localizata in apropierea orasului Rovinj, care are o multime de coltisoare perfecte pentru nudism, cu nisip cat vezi cu ochii. In plus, aici exista si o multime de restaurante foarte bune.

Ponturi de stiut inainte sa ajungi la o plaja cu nudisti

Daca iti doresti de mai multa vreme sa mergi la o plaja de nudisti trebuie sa-ti faci mai intai temele. Sa-ti dai jos hainele nu inseamna si ca vei fi primit cu bratele deschise. Exista anumite reguli ce trebuiesc respectate pe o plaja de nudisti. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o asemenea „calatorie” poate fi putin infricosatoare. Nu stii la ce sa te astepti mai ales cand esti nervos in privinta nuditatii tale.

Inca nu s-a scris un ghid despre cum ar trebui sa te comporti pe o plaja pentru nudisti, mai ales ca pot diferi semnificativ una de cealalta, iar tu ar trebui sa te comporti in functie de atmosfera.

Spre exemplu plajele din St. Martin’s, in special Orient Beach, este destul de linistita. In schimb, plajele din Jamaica sunt salbatice si pline de viata. Iata totusi cateva puncte dupa care sa te ghidezi daca mergi pe o plaja pentru nudisti:

Lasa aparatul foto la hotel cand mergi pe o plaja cu nudisti

S-ar putea sa nu ai nicio problema cu cei care se afla pe plaja in cazul in care ai un aparat foto cu tine. Insa, cei care se ocupa cu securitatea plajei s-ar putea sa te cheme la o discutie in particular. Poate nu stiai, insa aparatele foto sunt interzise pe aceste plaje. Gandeste-te cum te-ai simti daca fotografia ta purtand la gat doar aparatul foto ar fi postata pe unul dintre site-urile de socializare.

Nu presupune ca plajele cu nudisti sunt locuri bune de agatat

Femeile frumoase intinse pe plaja nu sunt prostituate. Nu este o idee buna sa te implici in vreo activitate sexuala cu cineva necunoscut. Chiar si daca esti alaturi de fiinta iubita incearca sa iti controlezi instinctele pentru ca multi dintre cei care vin pe aceste plaje sunt oameni in varsta sau chiar familii intregi. Turistii vin aici pentru a se bucura de soare, apa si nisip nu sa-si gaseasca sufletele pereche.

Trebuie sa stii diferenta dintre plajele nud si cele unde hainele sunt optionale

Plajele nud sunt cele unde hainele nu sunt permise. Cu alte cuvinte, trebuie sa renunti complet la haine daca vrei sa faci plaja acolo. Pe de alta parte, sunt si plaje unde hainele sunt optionale si, prin urmare poti sau nu sa ramai gol. Este optional. Este decizia ta.

Sursa traducere: sfatulparintilor.ro