Adrian Cristea a castigat procesul cu Steaua

Adrian Cristea a castigat procesul pe care il avea cu Steaua, gruparea ros-albastra fiind nevoita sa ii plateasca salariul pentru lunile decembrie 2013 si ianuarie 2014.

Adrian Cristea a castigat o prima runda din lupta pe care o duce cu Steaua. Camera nationala pentru solutionarea litigiilor din cadrul FRF a hotarat astazi ca Steaua trebuie sa-i plateasca 20.000 de euro lui Cristea, drepturile salariale pentru luna decembrie a anului 2013 si pentru ianuarie 2014. “CRISTEA ADRIAN vs. FC STEAUA – pretentii financiare – Admite in parte cererea formulata si precizata de reclamant. Obliga clubul FC STEAUA la plata catre jucator a sumei de 20.000 E – drepturi financiare lunare pentru decembrie 2013 si ianuarie 2014. Respinge celelalte capete de cerere. Obliga paratul la plata taxei de procedura. Cu recurs”, se arata intr-un comunicat.

Citeste si: Adrian Cristea da cartile pe fata: Bianca a facut nunta ca sa-mi demonstreze mie ca o ia cineva

Mijlocasul Adrian Cristea mai are un proces cu Steaua, revendicand inca 100.000 de euro, prima pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, iar pentru ca a reclamat clubul la Comisii, Cristea a fost exclus din lot.

Sursa foto: gsp.ro