Adrian Cristea a semnat degeaba cu Maccabi Petah Tikva. Mijlocasul este inca sub contract cu Steaua

Steaua ii face viata grea lui Adrian Cristea, jucator care a semnat zilele trecute cu gruparea israeliana Maccabi Petah Tikva. Formatia ros-albastra sustine ca mijlocasul se afla inca sub contract cu Steaua.

“Ros-albastrii” sustin ca nu i-au reziliat contractul lui Cristea, astfel ca jucatorul nu are cum sa semneze cu gruparea israeliana Maccabi Petah Tikva. Steaua procedeaza astfel pentru a-l forta pe Cristea sa renunte la memoriu depus la LPF si la banii pe care are sa-i primeasca. “Cand se intoarce o sa-l intreb si eu, de ce a plecat, cum a plecat, daca a semnat, de ce n-a raspuns la telefon. Nu si-a reziliat contractul cu Steaua. Nu stiu sa-i fi dat cineva acordul Stelei. El poate sa mearga sa-si negocieze situatia. Poate n-a mai avut timp sa vina sa-si rezilieze contractul inainte. Suntem de acord sa reziliem pe cale amiabila. Nu stiu daca a semnat, sa vina cu documentele si vedem. I-am adus la cunostinta ca dorim rezilierea contractului. Dar nu am facut-o formal”, a spus Argaseala, conform Digi Sport.

In luna decembrie, Adrian Cristea a depus un memoriu la LPF din cauza ca nu si-a primit de la Steaua prima de calificare in grupele Ligii Campionilor, in valoare de 100.000 de euro.

Sursa foto: prosport.ro