Adrian Cristea da cartile pe fata: Bianca a facut nunta ca sa-mi demonstreze mie ca o ia cineva

Adrian Cristea a declarat, luni, ca nunta Biancai Dragusanu a avut loc “din ambitie”, nu din dragoste. Roscata ar fi dorit, astfel, sa ii demonstreze fotbalistului ca o “ia cineva”.

“Printul” a declarat ca i-a repetat in mai multe randuri Biancai sa nu faca aceasta “greseala”, referindu-se la nunta, “pentru ca isi va strica viata”. Dar in contextul contractului semnat cu Pro TV, “motivul decisiv pentru care nu a mai dat inapoi”, aceasta nu a mai avut incotro. “S-a gandit ca va veni si dragostea”, a mai spus Cristea despre inceputurile mariajului Biancai Dragusanu cu Victor Slav.

“Ma suna inainte de nunta, sa-mi spuna ca vrea sa fuga, sa renunte la tot ce se intampla”, mai spune Cristea.  “Da, isi dorea sa se marite cu mine”, a recunoscut fotbalistul, marturisind si ca in toti anii relatiei sale cu Bianca din cauza lui nu s-a ajuns la casatorie.

Citeste si: Bianca Dragusanu, decizie radicala inainte de pronuntarea divortului de Victor Slav

“Eu am fost cel defect, stricat, greseam foarte mult fata de ea, fata de familie, fata de mine”, a declarat “Printul” la Antena 1.

Cristea crede ca “indiferent daca pleca sau nu cu mine la Paris, tot aici se ajungea”, referindu-se la despartirea Biancai de Victor.

Intrebat in legatura cu mesajele de dinainte de nunta, Adrian Cristea a povestit ca au avut doua , trei luni de pauza, din ianuarie pana in martie,  aprilie, dupa care legatura a fost reluata, existand si mai multe intalniri. “Victor Slav e un barbat naiv daca crede ca doua luni a fost dragoste si de la un mesaj s-a rupt lantul de iubire”, a spus Adrian Cristea.

Dupa nunta, el si Bianca Dragusanu au continuat sa se intalneasca, chiar si de doua – trei ori pe saptamana, a mai spus fotbalistul.