ADRIAN CRISTEA nu ramane la FC Rapid

Antrenorul FC Rapid, IONEL GANEA, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca mijlocasul ADRIAN CRISTEA, aflat in probe, nu a fost pastrat in lot, deoarece nu era intr-o forma fizica optima, tehnicianul precizand ca gruparea giulesteana se va orienta catre achizitionarea unor jucatori tineri.

“Povestea cu ADRIAN CRISTEA au facut-o ziarele. Pe mine m-a sunat domnul Moraru si mi-a zis sa il vedem si pe el la acel amical. L-am vazut, a constatat si domnul Moraru ca forma fizica a lui Cristea nu este una foarte buna. Iar una dintre dorintele domnului Moraru este sa ne orientam catre jucatori tineri. Asta pentru ca avem in lot jucatori cu experienta, pe langa care pot veni jucatori tineri care sa creasca si sa construim o echipa buna in viitor”, a spus Ganea, citat de Mediafax.

Citeste si: ADRIAN CRISTEA, in negocieri avansate cu RAPID

Mijlocasul ADRIAN CRISTEA, 30 de ani, ultima data la Steaua, a evoluat o jumatate de repriza pentru Rapid in amicalul pe care formatia giulesteana l-a castigat, miercuri seara, cu scorul de 2-1, in fata formatiei din Liga a III-a Juventus Bucuresti.

In ceea ce il priveste pe EMILIAN DOLHA, Ganea a afirmat ca are nevoie de el, dar portarul trebuie sa isi incheie relatiile contractuale cu Universitatea Cluj. “Dolha a venit cateva zile la noi pentru ca a primit hartie de la Cluj ca se poate antrena o perioada cu orice echipa. Consider ca eu mai am nevoie de jucatori. Iar Dolha este un jucator valoros, il cunosc foarte bine. E un om serios si in momentul de fata este nevoie de el aici. Asta daca va reusi sa isi incheie conturile cu cei de la Cluj”, a spus Ganea.

Citeste si: Adrian Cristea si-a gasit echipa ! Va fi coleg cu Pablo Brandan

Antrenorul a tinut sa mentioneze ca transferurile de jucatori la Rapid se fac numai cu acordul sau. “Toti jucatorii care vin la Rapid, vin numai cu acordul meu. Eu ma consult cu noul actionar, dar si cu domnul Nicolae Manea care are o mare experienta fotbalistica. Noi hotaram daca un jucator este de Rapid sau nu. Iar ultimul cuvant il am eu”, a afirmat Ganea.