Adrian Cristea refuza sa mai joace pentru Steaua

Mijlocasul Adrian Cristea nu vrea sa mai joace pentru Steaua Bucuresti, fiind suparat pe cei din conducerea clubului.

Adrian Cristea nu mai vrea sa joace pentru Steaua. La ultimele meciuri din 2013 cel poreclit Printul i-a transmis lui Reghecampf ca nu mai intra pe teren, scrie ziare.com. Cristea e nemultumit ca Gigi Becali nu i-a platit nici pana acum prima de instalare, in valoare de 120.000 de euro, anunta Fanatik. “Imi pare foarte rau, dar eu nu mai joc pana cand nu imi vad banii promisi. Una am vorbit la inceput cu nea Gigi la telefon, iar alt lucru se intampla acum. Pana nu imi vad prima de instalare, eu nu mai intru pe teren. Va rog sa ii transmiteti decizia mea patronului”, ar fi spus Adrian Cristea.

Mai mult, luna aceasta Cristea si-a depus memoriu la LPF pentru ca nu a primit nici prima de calificare in grupele Ligii Campionilor, in valoare de 100.000 de euro, fara a solicita insa desfacerea contractului cu echipa campioana, ci doar plata primei restante.

Adrian Cristea, 30 de ani, a ajuns la Steaua in vara acestui an insa nu a jucat multe minute pentru echipa ros-albastra, evolutiile sale neimpresionand atunci cand a fost folosit.

Sursa foto: ziare.com