Adrian Cristea si Mihai Radut au dat Steaua in judecata

Doi jucatori ai Stelei, Adrian Cristea si Mihai Radut, si-au dat in judecata clubul, solicitand primele pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Steaua Bucuresti are probleme serioase cu doi jucatori din lot care au actionat clubul in judecata la LPF, pe motivul ca nu si-au primit primele pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, scrie ziare.com. Adrian Cristea si Mihai Radut, de 30, respectiv 23 de ani, vor, cu ajutorul Comisiei de Solutionare a Litigiilor, sa isi primeasca drepturile cuvenite si convenite cu gruparea din Ghencea, necerand sa fie insa si declarati liber de contract.

Suma pe care o solicita cei doi este de 100.000 de euro de jucator, chiar daca cei doi au jucat foarte putin in tururile preliminare ale Ligii. Cristea a bifat 51 de minute cu Legia Varsovia, in ambele manse, in timp ce Radut a prins doar 13 minute, in deplasarea de la Vardar Skopje.

In plus, cei doi fotbalisti nu au mai jucat foarte mult la Steaua in ultima perioada, Radut prinzand ultimul meci acum doua luni, cand Steaua castiga la Vaslui cu 1-0, iar Cristea jucand o repriza in Corona – Steaua 1-1.

Sursa foto: gsp.ro