ADRIAN DUICU in AREST la DOMICILIU

ADRIAN DUICU, fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, va sta in AREST la DOMICILIU dupa ce magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au hotarat, joi, ca STAREA de AREST PREVENTIV sa-i fie preschimbata in AREST la DOMICILIU.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis, joi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu pentru fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, fostul sef al IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, si omul de afaceri Constantin Popescu, decizia nefiind insa definitiva.

CITESTE SI: Baronul PSD ADRIAN DUICU, noi stenograme!

Hotararea luata joi de Curtea de Apel Bucuresti poate fi contestata la instanta suprema. Daca inlocuirea masurii preventive va fi mentinuta de instanta suprema, Duicu, Ponea si Popescu vor parasi arestul, unde se afla din 4 aprilie. La 1 august, instanta suprema le-a respins celor trei o contestatie fata de arestarea preventiva.

Adrian Duicu a fost trimis recent in judecata pentru trafic de influenta, cumparare de influenta, trei infractiuni de folosire a influentei si autoritatii de o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, doua infractiuni de dare de mita, pentru permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii in scopul obtinerii de foloase necuvenite, pentru primire de foloase necuvenite si pentru doua infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. In acelasi dosar au fost trimise in judecata mai multe persoane, printre care si realizatorul TV Andrei Badin acuzat de luare de mita.

CITESTE SI: Curtea de Apel a decis: ADRIAN DUICU ramane in AREST PREVENTIV 

Sursa foto: jurnalul.ro