ADRIAN DUICU: Nu poate fi vorba de FRAUDA in cazul fiicei mele. Se poate VERIFICA

Fostul presedinte al CJ Mehedinti, ADRIAN DUICU, neaga acuzatia de fraudare a examenului de bacalaureat de catre fiica sa, ADINA. Totul se poate verifica foarte usor, avand in vedere ca traim in secolul vitezei, a mai spus acesta.

”Cu privire la examen, suntem in secolul vitezei, este imposibil ca in momentul in care camerele de vedere, telefoanele mobile sunt ascultate… eu cred ca in zece minute, intr-o ora, in 24 de ore, se clarifica aceasta problema. Este foarte simplu sa lamuresti aceasta problema.

Fata mea a stat in prima banca. Camerele au functionat casetele au fost ridicate, telefonul care s-a gasit la sotia mea a fost ridicat. Intr-o ora, azi vorbim de anul 2015, era rezolvata acesta problema.

Intr-o situatie in care stai in prima banca si ai in fata ta doi asistenti care declara ca nu a iesit din clasa, nu a comunicat… Politistii si procuroii au oprit-o, au perchezitionat-o. Este un comunicat al inspectoratului Judetean Mehendinti care precizeaza ca nu a fost nicio frauda la colegiul ”Dierna” din Orsova.

CITESTE SI: Fiica baronului PSD, ADRIAN DUICU, a avut la ea un TELEFON MOBIL in timpul bacalaureatului

In momentul in care tu ca organ penal faci o perchezitie corporala si nu gasesti acest subiect despre ce mai vorbim? Este singura fata perchezitionata, a fost singura fata oprita.

Despre episodul care este este unul rusinos, in opinia mea…Parintii mei si sotia si fiica cea mica au asteptat sa iasa fata de la examen. In momentul in care fata a iesit cu domnii politisti care nu s-au legitimat, fata venind inspre masina timorata si plangand, fata a deschis masina prin telecomanda sa faca dovada ca telefonul e in masina.

Nu au avut mandat al masinii, cu toate astea, fata nu a avut nimic impotriva sa vada ca telefonul e in masina. Sotia s-a speriat, nu a vrut sa il lase in masina. Frauda nu exista. Neprezentandu-se, sotia a incercat sa-l obstructioneze.

CITESTE SI: Fiica baronului de Mehedinti, ADRIAN DUICU, prinsa COPIIND LA BAC. Reactia MINISTRULUI EDUCATIEI. UPDATE

Fata a reactionat aparandu-si mama, nestiind despre cine este vorba. Este un domn care a venit sa intre in masina surorii ei, asta este subiectul.

Suntem o familie civilizata si nu se pune problema sa sara cineva la un barbat, la un politist. Cu siguranta asupra politistului vom face plangere penala. Sotia si-a scos certificat medical. Doamna procuror nu a fost la fata locului” , a declarat Duicu intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Sursa foto www.dcnews.ro