Dezvaluiri INCENDIARE despre ADRIAN MUTU: Un mincinos si un escroc. Vezi cine spune asta!

Prietenia dintre Adrian Mutu si Adrian Martian, patronul formatiei de fotbal UTA, era una de referinta pana in urma cu un an de zile. Cei doi au investit in mai multe afaceri si au petrecut impreuna o mare parte din timpul liber. La un moment dat s-a speculat ca impreuna vor cumpara echipe de fotbal din Romania, printre care U Cluj, FC Arges si chiar Dinamo Bucuresti.

Prietenia dintre Martian si Mutu s-a naruit in urma unui episod in care Adrian Martian a considerat ca fostul international roman a vrut sa-l escrocheze. Cei doi s-au certat si Adrian Martian s-a simtit indreptatit sa scoata la iveala detalii picante din viata lui Adrian Mutu.

“Oamenii nu aveau incredere in el nici in Italia. Mintea, nu platea, facea numai escrocherii. Daca l-ati cunoaste cu adevarat, v-ati schimba parerea despre el. Nu da nici macar o ciocolata la cineva. El stie sa denigreze, sa-si atinga scopurile. Eu va spun cu mana pe inima ca m-a facut de ras de multe ori, in Italia, in Corsica, nu platea cand mergeam la restaurant. Imi spunea ca a pus banii pe numele sotiei, ca sa nu-i ia Chelsea banii. Se plangea zi si noapte ca sotia, Consuelo, nu-i mai dadea banii. Lui Mutu ii plac femeile. Oriunde mergea, numai scandal. Daca intram intr-un restaurant, nu mai ieseam pana dimineata”, a declarat Adrian Martian la Antena Stars.

CITESTE SI: ADRIAN MUTU VREA SA CUMPERE CLUBUL DINAMO

Mutu este cel mai in forma jucator al Petrolului din acest moment. Internationalul roman a marcat patru goluri pentru gruparea prahoveana si promite un sezon de vis in garnitura lui Razvan Lucescu.