Adrian Minune a fost executat silit. Vezi ce bunuri a pierdut

Adrian Minune are parte de ghinioane, in ultima vreme. A pierdut limuzina de lux cumparata in leasing, pentru ca nu si-a mai platit ratele. Acum doua luni, manelistul si-a facut acordeon Ferrariul intr-un accident auto.

Manelistul a ramas fara limuzina Mercedes, cumparata in leasing. Decizia apartine judecatorilor bucuresteni care au incuviintat executarea silita a lui Adrian Minune dupa ce acesta nu si-a mai platit ratele.. Ratele au ajuns la 19.200 de euro, adica 60.868 de lei, reprezentand facturi neachitate si 23.986 lei penalitati de intarziere, noteaza spynews.ro

Povestea dateaza de la inceputul lui 2007, atunci cand Minune a cumparat in leasing, pe numele firmei sale, Adrian Media Music SRL, un Mercedes S500 evaluat la acea vreme la 125.000 de euro. Conform contractului incheiat de societatea comerciala, dar garantat personal de artist, pentru achizitionarea limuzinei a fost platit un avans de 25.000 de euro, urmand ca restul sumei sa fie achitat in 48 de rate lunare, in valoare de 1.730 de euro plus TVA. Cum manelistul nu a mai platit, masina i-a fost ridicata.

Nu e singura patanie majora traita de Adi Minune in ultima vreme. Acum doua luni, si-a facut praf bolidul Ferrari dupa ce, pe Calea Dorobanti din Capitala, n-a acordat prioritate in trafic unei alte masini. Dupa incident, cantaretul a ramas fara permis pentru 60 de zile.

Sursa foto: petrecere-nunta.ro