ADRIAN MINUNE, intalnire SOC cu Franco. Vezi ce i-a spus MANELISTUL!

Dupa agitatia de saptamana trecuta, lucrurile par a fi luat o intorsatura favorabila dragostei dintre CARMEN, fiica lui ADRIAN MINUNE, si iubitul Franco. Se pare ca manelistul s-a impacat cu ideea ca cei doi tineri chiar se iubesc si se vor casatori abia dupa ce adolescenta isi va termina studiile.

 CARMEN, fiica lui ADI MINUNE a avut o lunga discutie cu tatal sau in care i-a explicat cat de mult il iubeste pe tanarul Franco si ca acesta nu o santajeaza cu nici o poza. Mai mult, manelistul l-a chemat acasa, la Stefanesti, pe baiat. Aici, dupa ce a discutat cu el, si-a dat acordul ca tinerii sa fie impreuna.

Citeste si: CU EL A FUGIT FATA LUI ADI MINUNE – FOTO IN ARTICOL

“L-a chemat pe el la Stefanesti si l-a intrebat: «Vrei sa fii cu CARMEN?». El a spus «da». I-a spus ca ma iubeste. Tata i-a dat acordul: «Da, te las sa fii cu ea, faceti ce vreti». Eu am avut o discutie frumoasa cu tata. A vazut ca eu il iubesc pe el. Din vorbele mele, din cum am vorbit cu el, eu l-am facut sa intelega ca el este ceea ce-mi doresc eu. Daca era un nenorocit asa cum se vorbeste la televizor, cum puteam sa-l iubesc eu daca el m-ar fi santajat cu poze?”, a marturisit adolescenta in cadrul unui interviu pentru emisiunea Click!.

CARMEN a mai spus ca tatal sau i-a interzis sa dea declaratii presei si ca va putea locui atat la Stefanesti, cat si la iubit.

Citeste si: ADI MINUNE E DEVASTAT! ANUNTUL DE ULTIMA ORA IN SCANDALUL CU FRANCO!

“Tata mi-a interzis sa fac vreo declaratie. Nu stiu unde o sa dormim. Probabil la Franco. Nu. Ati vazut ca v-am chemat ca sa nu ziceti ca suntem …!@#. Iti dai seama ca eu sunt fii-sa si pot sa vorbesc, dar Franco…Pe mine m-ar ierta mai repede daca as vorbi, dar pe el l-ar certa dublu. Dureaza de prea mult timp. Noi ne-am calmat.

Situatia a fost asa: am plecat, ne-am intors, am fost la politie, am fost acasa, tata ne-a dat acordul si acum suntem linistiti. Nu o sa locuiesc doar aici. O sa stau si acasa, o sa stau si aici. O sa am o relatie normala si cu el si cu parintii mei. Ca si cum as avea o relatie normala.”, a marturisit tanara CARMEN.

Intrebata daca va urma si o nunta, fiica lui ADI MINUNE a spus ca nu se pune problema sa se casatoreasca inainte de a implini 18 ani. “Nu o sa urmeze o nunta acum, o sa astept sa fac 18 ani”, a spus tanara, care vrea ca intai sa isi termine studiile.  

Fiica lui MINUNE a spus ca toate lucrurile urate care s-au spus depre Franco au fost aparut de la o matusa de-a tanarului, care s-ar fi vandut pentru bani.

Citeste si: ADI MINUNE, VESTEA CUTREMURATOARE: “SUNT POZE CARE CIRCULA PE INTERNET CU CARMEN GOALA”

“Din cauza banilor si a foamei, cum de altfel toti se vand, matusa lui a inceput sa vorbeasca urat despre el. De ce? Pentru ca el a blocat banii intr-un cont”.

Acum, potrivit sursei citate, ADI MINUNE a fugit din tara pentru cateva zile, departe de toata agitatia din Romania. Manelistul s-a dus in Antalya intr-o scurta vacanta pentru a-si pune in ordine gandurile.

Sursa foto: expresspress.ro, svnews.ro