Adrian Mititelu: Dragomir l-a facut pe Sandu curva ordinara!

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a facut cateva dezvaluiri din timpul scandalului violent izbucnit in timpul Comitetului Executiv de la FRF, intre Dumitru Dragomir si Mircea Sandu.

Adrian Mititelu a relatat cu lux de amanunte cum a decurs cearta dintre cei doi grei ai fotbalului romanesc in sedinta de astazi a Comitetului Executiv al FRF. Mititelu a intrat in posesia informatiilor de la cativa membri care au fost martori la disputa verbala dintre Sandu si Dragomir.

“Dragomir l-a jignit intr-un mod fara precedent pe Sandu: “Ai fost si esti o curva ordinara. Ai imbarligat membrii Comitetului Executiv sa excluda Craiova. Din cauza ta o sa imi pierd eu casele”. Eu cred ca Mitica Dragomir isi da seama in ce situatie se afla” a spus Mititelu la sportro.

“Mirce Sandu mai are putin si ridica steagul alb. E constient de cate dosare penale are si de gravitatile de acolo. Pilele nu-l mai pot ajuta. Au o sansa, sa isi dea demisia pana luni marti, si sa scape cu 3,4,5 ani, altfel se duc de la 10 in sus. Dragomir e in stare sa depuna marturie impotriva lui Sandu. Ei sunt la mana Universitatii Craiova. Pot face o intelegere cu Stiinta. In maximum 10 zile FIFA va lua in discutie cazul Victor Piturca. Ieri si azi, Mircea Sandu si alte persoane au mai savarsit alte infractiuni legate de Universitatea Craiova. Marti voi depune plangere la DNA” a mai adaugat Mititelu. 

Sursa foto: editiespeciala