Adrian Mititelu junior, internat de urgență în spital. Motivul: o supradoză!

Adrian Mititelu junior a fost, duminică dimineață, internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Conform primelor informații oferite presei de tatăl acestuia, Adrian Mititelu, finanțatorul echipei FCU Craiova, tânărul în vârstă de 26 de ani a luat o supradoză de pastile antidepresive.

Mititelu senior infirmă ipoteza unei posibile tentative de sinucidere. ”Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu, citat de Iamsport.

Totodată, familia lui Mititelu junior a interzis medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală să ofere informații despre situația și starea acestuia. Potrivit unor surse apropiate lui Adrian Mititelu junior, acesta s-a aflat în comă timp de cîteva ore.

”Frățiorul meu frumos și puternic…te iubesc si te voi iubi mereu orice s-ar întâmpla între noi ești în fiecare secundă în inima și sufletul meu”, a postat Gabriela, sora lui Adrian Mititelu, pe o rețea de socializare.

Sursa foto: ediție specială