ADRIAN MITITELU: MTS a acordat avizul FRF in 1 iulie, iar azi l-a revocat

ADRIAN MITITELU, proprietarul clubului FC Universitatea Craiova, a declarat ca Ministerul Tineretului si Sportului a acordat initial avizul pentru modificarea statutului Federatiei Romane de Fotbal la 1 iulie, insa astazi l-a revocat.

“Ministerul acordase avizul pentru modificarea statutului, dar l-au dat fara sa il analizeze in amanunt. Pai Federatia a depus dosarul cu modifacarile luni (n.r. – 30 iunie) si marti MTS-ul a dat avizul. Cum sa dai un aviz pentru modificarea unui statut dupa o zi pe alta? Iar vineri ministrul a dat ordin sa se ia la puricat toate documentele din dosarul FRF si ce au gasit acolo s-au ingrozit. Azi ministerul a revocat avizul, asa ca in momentul asta in vigoare este statutul vechi, cel cu articoul 54 (n.r. – referitor la dreptul de promovare al unui club)”, a declarat ADRIAN MITITELU pentru Mediafax.

Citeste si: RAZVAN BURLEANU da, GINO IORGULESCU inca nu! DECIZIILE Tribunalului Bucuresti

Acesta a precizat ca in urma deciziei MTS de luni CS Universitatea Craiova nu poate evolua in editia 2014-2015 a Ligii I.

Citeste si: CUPA LIGII: PROGRAMUL COMPLET al partidelor din turul preliminar si din OPTIMILE de FINALA

“CSU nu are cum sa joace in Liga I. Este o ilegalitate care se perpetueaza la nesfarsit cu aceasta echipa. Si chiar daca FRF primea avizul de la MTS, tot nu putea juca. Asta pentru ca modificarile statutului intra in vigoare incepand dupa o decizie a instantei, iar procedurile astea juridice pot dura si trei-patru luni”, a punctat patronul FC Universitatea Craiova.