Adrian Mititelu: Universitatea Craiova revine din sezonul 2013-2014

Adrian Mititelu a facut in aceasta seara un anunt care i-a pus pe jar pe toti sustinatorii Universitatii Craiova. Fostul patron al Stiintei a declarat la un post de televiziune ca este aproape sigur ca echipa fanion din Banie va renaste chiar din sezonul 2013-2014.

“”Suporterii sa stea linistiti, echipa va fi inscrisa in urmatorul sezon. Este vorba de un proiect ultramodern, iar toti cei care vor sa se implice sunt bineveniti. Am si un plan de rezerva, daca nu vine nimeni eu pot sa sustin echipa pana in luna ianuarie! O sa primesc pana miercurea viitoare niste raspunsuri si voi vedea atunci despre ce este vorba. Nu stiu daca ne vom inscrie in liga a II-a, insa de inscris ne vom inscrie intr-o liga” a declarat Adrian Mititelu intr-o interventie la postul Digi Sport.

Mai mult, Adrian Mititelu a dezvaluit faptul ca in ultima perioada a lucrat intens la stabilirea unor contacte cu jucatori, precizand ca in acest proiect va fi implicat si antrenorul italian Nicolo Napoli, cel care are deja la activ cateva mandate pe banca Universitatii Craiova.

“Si Nicolo Napoli este implicat in acest proiect, si avem si vreo 12-13 jucatori sub precontract, intelegeri care urmeaza sa fie confirmate in cateva zile. Daca nu am vorbit pana acum despre asta, nu inseamna ca am stat cu mainile in san. Am avut foarte multa treaba, am reparat la stadion ce era de reparat, am comandat reparatie capitala la autocarul echipei, am facut comanda de echipament, am cautat bani” a mai spus Mititelu pentru sursa amintita.

Adrian Mititelu a vorbit si despre proiectul legat de noul stadion care ar urma sa fie construit in Craiova: “In luna mai va incepe constructia noului stadion. De astazi in trei ani, astept sa fie transmis un meci al Universitatii Craiova de pe noua arena” a mai adugat fostul, si posibil viitorul finantator al Stiintei, Adrian Mititelu.

Sursa foto: jurnalulolteniei.ro