Unul dintre fratii inecati in statiunea Olimp era masor la Concordia Chiajna

Unul dintre fratii inecati in Marea Neagra in statiunea Olimp era angajat al clubului Sportiv Concordia Chiajna, unde lucra ca masor. Doi frati, Adrian si George Moise, s-au inecat in mare, duminica dimineata, in statiunea Olimp. Unul dintre salvamari sustine ca cei doi pareau a fi in stare de ebrietate.

Adrian Moise a fost masor si la echipa Unirea Urziceni. Pe retelele de socializare au aparut deja mesaje de condoleante. Barbatul lucra de 3 ani la Clubul Concordia Chiajna.

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, a declarat, la RTV: “A plecat la mare cu familia si azi-dimineata am auzit tragedia. Un baiat senzational. Era mai bun ca un ortoped. Nu si-a luat nicio zi libera. Nu consuma bauturi alcoolice. N-a sfatuit pe nimeni niciodata sa bea”. 

Pe plajele litoralului au fost arborate steagurile rosii care interzic scaldatul  in mare din cauza vantului si curentilor marini de coasta foarte puternici si a valurilor inalte care pun in pericol viata turistilor. Cu toate astea mii de turisti ignora avertismentele si se avanta in valuri.