Adrian Mutu a fost pedepsit de sefii lui Ajaccio

Atacantul roman Adrian Mutu are zilele numarate la gruparea franceza Ajaccio dupa ce i-a enervat la culme pe sefii echipei.

Adrian Mutu i-a suparat pe conducatorii echipei Ajaccio, presa din Franta scriind ca romanul si-a semnat sentinta in Franta. El i-a enervat pe sefii clubului AC Ajaccio, intrand in conflict cu acestia dupa ce a cerut permisiunea sa fie lasat sa plece in Romania, invocand probleme personale.

Mutu s-a folosit insa, scrie presa franceza, de vizita in Romania pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului la Petrolul, fapt ce nu a fost pe placul antrenorului Christian Bracconi, conform ziare.com, care considera ca romanul nu mai este cu gandul la Ajaccio. Drept urmare, Mutu nu va mai fi folosit in meciurile pe care Ajaccio le mai are de disputat in acest an.

Presa franceza mai anunta si ca Adrian Mutu s-ar putea pregati separat pana la finalul acestui an, drept pedeapsa, ceea ce inseamna ca revenirea sa la Petrolul ar putea debuta cu probleme fizice in cazul in care internationalul nu urmeaza un programn adecvat de pregatire.

Romanul nu a marcat niciun gol in cele 9 meciuri pe care le-a disputat in acest sezon la Ajaccio.

Sursa foto: sport.ro