Adrian Mutu ar putea reveni in Serie A. La ce echipa ar putea juca “Briliantul”

Internationalul roman Adrian Mutu a fost dat afara de la Ajaccio si drumul sau catre Petrolul Ploiesti parea a fi netezit. Cu toate acestea, „Briliantul” ar putea fi protagonistul unei mutari spectaculoase in aceasta perioada de iarna.

Presa din Italia scrie despre o posibila intoarcere a lui Adrian Mutu la Fiorentina, gruparea de pe „Artemio Franchi” aflandu-se in cautarea unui atacant, dupa ce cei doi titulari, Gomez si Rossi, sunt accidentati.

Contactat de Radio Blu, atacantul roman a declarat ca s-ar intoarce imediat la Fiorentina si a tinut sa precizeze ca n-a semnat cu Petrolul.

“Imi pare rau pentru Rossi, e un pacat ca s-a accidentat in momentul in care facea diferenta. Daca m-as intoarce la Fiorentina? Pentru mine e un loc special si as reveni imediat. Am avut contacte cu Petrolul, dar n-am semnat nimic. Daca Della Valle (patronul Fiorentinei – n.red.) m-ar chema, as veni pe jos”, a spus Mutu.

Adrian Mutu, in varsta de 35 de ani, a devenit jucator liber de contract dupa ce i-a fost reziliat contractul cu corsicanii de la Ajaccio.

Sursa foto: prosport.ro