ADRIAN MUTU, declaratie despre RETRAGEREA DIN FOTBAL

Atacantul ADRIAN MUTU a declarat joi ca nu s-a RETRAS DIN FOTBAL si mai are contract inca trei luni de zile in India, la gruparea Pune City FC.

Intrebat daca s-a gandit la un meci de retragere, ADRIAN MUTU a spus: ”Nu m-am gandit inca la un meci de retragere, pentru ca nu m-am retras din fotbal. Mai am inca, in India, un contract pentru trei luni de zile. Apoi, vom vedea ce o sa se intample. Am un contract semnat inca de anul trecut, sunt singurul jucator de fotbal care s-a dus in India, pentru un contract de doi ani de zile. In luna iulie incepem probabil cantonamentul, iar in luna septembrie debuteaza campionatul”.

ADRIAN MUTU a jucat ultima data la echipa Petrolul Ploiesti, formatie cu care si-a reziliat contractul in octombrie 2014, pentru a pleca in India, la Pune City.

Citeste si: SCANDAL ADI MUTU si SABIN ILIE S-AU BATUT ca in filme intr-un RESTAURANT din BUCURESTI

In legatura cu viitorul sau, ADRIAN MUTU a aratat: ”Daca ma voi simti bine si voi putea sa fac fata la un anumit nivel, probabil ca voi continua in India, inca sase luni, dupa ianuarie. Daca nu… pun ghetele in cui si la revedere”.

Intrebat daca se mai gandeste la echipa nationala de fotbal a Romaniei, ADRIAN MUTU a raspuns sec: ”Nu”.

In cariera sa, ADRIAN MUTU a jucat la FC Arges, Dinamo Bucuresti, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio.

Citeste si: Bianca Dragusanu arunca bomba: Am fost iubita lui Mutu

ADRIAN MUTU a facut aceste declaratii joi, dupa conferinta de presa legata de meciul caritabil Romania — Italia organizat de Societatea Academica a Stiintelor Comportamentale din Romania si Ambasada Italiei la Bucuresti, la 1 iunie, ora 19.00, la Sala Floreasca din Capitala.

Sursa foto: dcnews.ro