Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!

Adrian Mutu a vorbit despre situația financiară pe care o are după încheierea carierei de fotbalist. Adrian Mutu a vorbit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro, despre problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani. Fostul atacant a spus că are resurse care să trăiască bine, dar trebuie să muncească, pentru că nu-și permite să stea toată viața în vacanță. „Briliantul” a pierdut 3 milioane de euro în urma unei afaceri pe care a avut-o alături de Adrian Marțian.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.

Citește și: CEL MAI BINE PLĂTIT JUCĂTOR DE LA FCSB SE IUBEȘTE CU O VLOGGERIȚĂ CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! GALERIE FOTO

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a afirmat Mutu.

Adrian Mutu, sincer despre scandalul cocaina: „Mourinho era nebun dacă făcea asta!”

Adrian Mutu a fost unul dintre fotbaliştii români care au trecut prin mai multe scandaluri, iar cel mai mare dintre ele a fost în perioada în care fostul decar al naţionalei României a ajuns la gruparea londoneză, Chelsea.

Atunci, în 2004, „Briliantul” a fost testat pozitiv cu cocaină, iar cel care ar fi cerut să se facă testul ar fi fost antrenorul Jose Mourinho. „Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci şi mult timp după l-am bănuit şi am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje, că el ar fi făcut acest lucru intenţionat. Acum sunt antrenor şi mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu”, a spus Adrian Mutu pentru gsp.ro, episod despre care a dezvăluit că a fost o lecţie de viaţă: „Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbeşte de 17 ani. A fost o lecţie. Vorbesc cu Mourinho, m-am şi văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea şi atât. Nu ştiu dacă am fost singurul. N-am de unde să ştiu!”.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, în 2016, Mutu a ocupat o funcție în conducerea clubului Dinamo, iar apoi a fost director tehnic în cadrul Federației Române de Fotbal. Prima experiența ca antrenor a fost la FC Voluntari, în 2018, când a reușit să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare.