Adrian Mutu este contrazis de presedintele lui Ajaccio. Vezi ce a spus acesta despre fotbalistul roman

Alain Orsoni, presedintele formatiei Ajaccio, ii inchide gura lui Adi Mutu dupa ce atacantul a anuntat ca va juca pentru Petrolul Ploiesti din 2014.

Alain Orsoni, presedintele clubului Ajaccio, spune ca nu a discutat nimic concret cu Adrian Mutu despre transferul la Petrolul Ploiesti, totul fiind doar la nivel de principiu. Seful lui Mutu nu s-a sfiit chiar sa-i atraga atentia acestuia ca s-a grabit atunci cand a vorbit in presa despre revenirea lui in Liga 1, scrie ziare.com. “Mutu e inca jucatorul lui Ajaccio, mai are un an jumate de contract cu noi. Cred ca s-a grabit cand si-a anuntat transferul la Petrolul. In acest moment nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus ca l-ar dori Petrolul Ploiesti, mi-am dat acordul de principiu ca el sa fie imprumutat, am discutat, tot in principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu inseamna nimic. Daca transferul se va face, se va face in ianuarie. Dar atunci, in perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie sa faca o oferta concreta de imprumut, iar noi sa-i dam curs. Suta la suta, in acest moment Mutu e jucatorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins ca in presa din Romania se vorbeste de el ca de un fotbalist al Petrolul” a spus Orsoni pentru stiridesport.ro.

Adrian Mutu a anuntat inca din luna noiembrie ca va juca pentru Petrolul Ploiesti incepand cu luna ianuarie a anului viitor, spunand ca ar urma sa fie imprumutat de Ajaccio pentru urmatoarele 18 luni in Liga I, la echipa prahoveana si ca formatia galben-albastra ii va acoperi jumatate din salariul sau anual, cifrat la un milion de euro.

Sursa foto: prosport.ro