Adrian Mutu este noul antrenor al echipei FC Voluntari. Cine face parte din staff-ul tehnic

Adrian Mutu este noul antrenor al lui FC Voluntari, informează sâmbătă digisport.ro. Cele două părţi au ajuns la un acord, iar în aceste momente se pun la punct ultimele detalii ale înţelegerii. Claudiu Niculescu şi-a reziliat de comun acord contractul cu echipa căreia i-a adus primele trofee din scurta sa istorie, Cupa şi Supercupa României, şi a avut un aport important la numirea “Briliantului”, pe care l-a recomandat conducerii.

“Ne-am întâlnit cu Claudiu şi am stabilit de comun acord că este necesar un şoc la echipă pentru că lucrurile s-au blocat undeva. Numirea lui Adrian Mutu s-a făcut şi pentru că Niculescu a insistat pentru el. Adi va veni împreună cu Victor Naicu şi cu Daniel Florea. Jucătorii aveau liber de la Claudiu până luni, dar au fost chemaţi mâine după-amiază la antrenament cu noul staff”, a declarat Dan Leasă, managerul general al Voluntariului.

Adrian Mutu are categoria A de antrenor, care îi dă dreptul că conducă o echipă de liga a II-a sau să fie în situaţia lui Nicolae Dică. Adică în acte să conducă un antrenor cu Licenţa Pro, Viorel Tănase în cazul FCSB-ului, iar el să fie trecut ca antrenor secund.

“Am discutat cu Astra, Concordia, Botoşani… Mai este o lună până se termină campionatul, am timp să mă gândesc. Cu cei de la Voluntari m-am întâlnit aşa, amical. Nu am intrat în niciun detaliu. Sunt deschis să discut cu orice echipă. Vreau să antrenez, din vară vreau să fiu la o echipă, abia aştept”, a spus Adrian Mutu pentru Digi Sport, în urmă cu două zile.

Sursa foto: sport