ADRIAN MUTU este noul manager general de la DINAMO!

ADRIAN MUTU este, incepand de miercuri, noul manager general al clubului DINAMO BUCURESTI. “Briliantul” revine astfel, dupa 16 ani in Stefan cel Mare, la echipa de la care a plecat in fotbalul mare, informeaza presa de profil autohtona.

“E o onoare pentru mine ca Dinamo mi-a oferit sansa sa debutez intr-o functie atat de importanta si ii multumesc domnului Negoita pentru aceasta provocare imensa in cariera mea! Sper sa rasplatesc aceasta incredere cu rezultatele pe care le asteapta toti suporterii dinamovisti”, a spus ADRIAN MUTU pentru site-ul oficial al lui DINAMO BUCURESTI.

La randul sau, patronul lui DINAMO BUCURESTI, a vorbit despre aducerea lui ADRIAN MUTU intr-o functie de conducere. “Ma bucur ca ADRIAN MUTU este, de astazi, alaturi de noi si sunt convins ca experienta sa in fotbalul international ne va duce catre un nou standard de performanta atat pe plan intern, cat si european”, a comentat IONUT NEGOITA.

ADRIAN MUTU a evoluat la DINAMO BUCURESTI in sezonul 1999/2000, perioada in care a marcat 29 de goluri in 42 de partide. ADRIAN MUTU a castigat doua trofee cu Dinamo, campionatul si Cupa Romaniei. In paralel, ADRIAN MUTU efectueaza si cursurile scolii de antrenori pentru a primi licenta.

Sursa foto: facebook / Dinamo Bucuresti