ADRIAN MUTU, prima DECLARATIE despre DIVORT

ADRIAN MUTU continua sa stea singur in Romania, la peste doua luni dupa ce a revenit in Liga I.

Consuelo, sotia lui ADRIAN MUTU, se afla in republica Dominicania, alaturi de cele doua fete, Adriana (7 ani) si Maya Vega (5 ani). Miercuri, ea si-a serbat ziua de nastere singura, in Republica Dominicana. ADRIAN MUTU a confirmat ca este afectat de ruptura de familie, insa neaga posibilitatea unui divort.

“E greu, dar nu este prima data cand traim, pentru o anumita perioada de timp, departe unul de altul. Asta e viata de fotbalist. Oricum, vorbim in fiecare zi, ori de cate ori este nevoie. Traversez o etapa mai dificila… M-am operat la genunchi, sunt in perioada de recuperare… Si, dupa ce ca nu pot juca fotbal, ma aflu si la mii de kilometri departare de familia mea…”, a declarat ADRIAN MUTU pentru libertatea.ro.

ADRIAN MUTU a explicat si de ce sotia sa nu a venit in Romania. “Initial, asa stabilisem cu Consuelo, dar, pentru ca renovarea apartamentului pe care-l detinem in Bucuresti a intarziat foarte mult, am hotarat ca ea sa ramana cu fetele in Caraibe pana se incheie sezonul in Liga I. Nu mai avea nici un rost sa intrerupa activitatile scolare ale celor mici… In iunie voi zbura eu in Republica Dominicana. Mi-e un dor de printesele mele… Abia astept sa le strang la piept…”, a spus ADRIAN MUTU.

Citeste si: ADI MUTU, batut intr-un club de noapte?

ADRIAN MUTU a infirmat categoric posibilitatea unui divort. “Prostii! Daca m-ar fi sunat si pe mine sa ma intrebe, le-as fi spus, poate, care este situatia. Bine, nu mi se pare normal sa dau explicatii la toate neroziile care se vorbesc prin cafenele… As ajunge la balamuc! E viata mea privata, intima… Pai, stau sa le povestesc unor straini ca nu mi-am raschetat inca parchetul in casa, nu mi-a venit toata mobila din Franta, n-am gasit lustre in forma de lebada si mai stiu eu ce?… Si ca de-asta n-a venit nevasta-mea in Romania? Ca nu e aranjat apartamentul? Nici chiar asa! Stati linistiti, nu divortez de Consuelo. Ba, ii trimit chiar un mesaj prin intermediul vostru: La multi ani, iubita mea! Te iubesc la fel ca in prima zi! Asa, romancele sa-si ia gandul de la mine”, a declarat ADRIAN MUTU.

Sursa foto: realitatea.net