Nelu Varga s-a sucit! Adrian Mutu nu vine la CFR Cluj

Adrian Mutu s-a înțeles cu CFR Cluj și va fi noul antrenor al ardelenilor, anunță în exclusivitate gsp.ro. Mutu renunță la postul de selecționer al reprezentativei U21, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu.

Update: La numai câteva ore după ce Adrian Mutu era dat ca următorul antrenor al lui CFR Cluj, mutarea a picat! Patronul Nelu Varga s-a răzgândit în privința ”Briliantului”, iar principalul favorit al preluării postului a devenit un tehnician care a mai lucrat la clubul ardelean, Vasile Miriuță. Presa sportivă subliniază faptul că veteranii echipei au avut un cuvânt greu de spus, majoritatea dorind să lucreze, din nou, cu antrenorul în vârstă de 52 de ani.

Și Marius Șumudică se propune pentru banca tehnică a campioanei din Liga I. “CFR este o variantă bună, o echipă care se bate la trofee, chiar dacă vin după 3 ani deosebiţi cu Petrescu, niciodată să nu spui niciodată, nu am discutat cu nimeni, dar mi-e foame de performanţă, de trofee. La Gaziantepspor mi-e greu să mă bat la trofee, CFR îţi dă această şansă, la vârsta mea mai ales. Nu ştiu ce fel de antrenor îşi doresc, eu nu sunt unul ieftin, am contract bun în Turcia, un campionat cu multe vedete, trebuie să existe ceva ca să mă întorc, nu mai antrenez pe ochi frumoşi şi să iau banii după 8 luni. Vreau să retrăiesc ce am trăit la Astra. CFR şi Craiova sunt echipe de luat în calcul. Sunt oricând deschis, în România mi-am făcut un nume”, a declarat Șumudică la DigiSport.

Știre inițială

Sursa citată mai scrie că Adrian Mutu urmează să fie prezentat oficial chiar astăzi. Astfel, CFR Cluj va încerca să obțină calificarea în „șaisprezecimile” Europa League și titlul în Liga 1 cu Adrian Mutu pe banca tehnică.

Gazeta Sporturilor dezvăluie și faptul că relația de prietenie dintre Adrian Mutu și patronul feroviarilor, Neluțu Varga, a contat enorm în realizarea acestei mutări.

Sursa foto: sport