Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a luat-o pe coajă de la un interlop cunoscut

Jurnaliștii de la Fanatik dezvăluie, în exclusivitate, că Adrian Mutu, selecţionerul echipei naţionale de tineret, era la restaurantul libanez Mandaloun şi a primit o corecție fizică din partea lui Aurel al lui Caran. Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01:00.

Update: Omul de afaceri Beinur, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adi Mutu, a sunat în redacția FANATIK și a încercat să facă lumină în scandalul Mutu – Caran: “Măi, băieți, știți voi ceva, dar nu știți bine, a fost ceva acolo, însă nu bătaie, amenințări…d-astea…

Au fost niste discuţii mai aprinse, dar atât. L-am luat pe Mutu şi ne-am văzut frumos de treabă, fără scandal. Credeți-mă, au trecut vremurile de haiducie când lumea se bătea prin restaurante. Cine v-a spus a umflat-o cu pompa să dea bine la cititorii voștri. Mutu se aprinde repede, dar îl ştim toţi că e super băiat!

Nu le are cu bătaia. Are şi el o perioadă importantă cu naționala, are nevoie de rezultate. E ambițios, vrea să demonstreze că poate. Hai să-l sprijinim, nu să-l demolăm fix acum. El reprezintă totuşi România. Dacă naționala are rezultate ne bucurăm toți de ele”.

Aurel al lui Caran:„Băi, fraiere, de ce te-ai dus acum 6 ani la Nuțu (n.r. Cămătaru) la închisoare? L-ai vizitat pe Nuțu la închisoare și ca să te primească i-ai dus și un ceas cadou de 60.000 de euro…așa că nu mai fi tare în gură!”.

Mutu a negat totul și i-a replicat lui Caran că nu l-a vizitat niciodată după gratii pe cunoscutul Nuțu Cămătaru. “Eu respect pe oricine mă respectă”, i-a aruncat replica superior, din vârful buzelor, Mutu lui Caran, moment în care lucrurile au degenerat.

Sursele FANATIK spun că Mutu ar fi fost linşat dacă prietenul lui, Beinur, nu l-ar fi salvat din mijlocul încăierării! De altfel, Beinur l-a scos pe Mutu din multe belele în ultimii ani, fiind un adevărat “înger păzitor” pentru zburdalnicul antrenor al naţionalei de tineret a României.

Știre inițială

Din informaţiile Fanatik, Adrian Mutu s-a îmbătat şi a vorbit urât la masă, l-a jignit pe liderul cunoscutului clan din Pantelimon. Imediat, Caran s-a enervat, l-a scos afară din restaurant şi i-a dat doi pumni lui Mutu. În cele din urmă, “Briliantul” a fost salvat de mai mulţi apropiaţi prezenţi în restaurant.

Adrian Mutu a oferit în exclusivitate o reacție pentru Fanatik despre incident: „Nu am nevoie de așa ceva acum. Nu mă interesează bârfele de stradă…Nu vă dați seama ce scrieți…Mă știți bine, mă vedeți pe mine să iau bătaie? Sau să mă bat din postura de antrenor al Naționalei? Îmi faceți numai rău cu bârfele astea…sunați-l pe nașul meu, a fost cu mine în noaptea aia. Am intrat la „Mandaloun”, într-adevăr, să salut niște prieteni. Cineva a făcut o glumă proastă la adresa mea și i-am zis nașului să plecăm. Nu știu dacă am stat cinci minute…restul sunt can-canuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Sursa foto: sport