ADRIAN MUTU si-a anuntat RETRAGEREA din ACTIVITATE

Atacantul roman ADRIAN MUTU si-a anuntat RETRAGEREA din ACTIVITATE, joi seara, chiar in ziua in care a implinit 36 de ani, potrivit canalului de televiziune Digi Sport. ”Nu mai vreau sa vorbesc despre fotbal, m-am RETRAS din ACTIVITATE”, ar fi afirmat MUTU, care a refuzat sa intre in direct la o emisiune televizata.

Totodata, cotidianul ”Gazzetta dello Sport” a anuntat joi ca ADRIAN MUTU nu va reveni la Fiorentina, dupa ce discutase cu antrenorul Vincenzo Montella sa il primeasca la antrenamente.

ADRIAN MUTU, care a ratat in toamna un transfer in India, la FC Pune City, mutare blocata de FIFA, a pus capat zvonurilor care dadeau ca posibila plecarea sa la Guangzhou R&F, echipa chineza preluata de antrenorul Cosmin Contra.

CITESTE SI: GHEORGHE MULTESCU pleaca de la Petrolul Ploiesti

ADRIAN MUTU si-a reziliat pe 26 septembrie contractul cu Petrolul Ploiesti, echipa la care a evoluat incepand din luna ianuarie 2014, dupa despartirea de formatia franceza AC Ajaccio.

”Briliantul” si-a inceput cariera la FC Arges Pitesti, echipa la care a evoluat intre 1996 si 1999, inainte de a se transfera la Dinamo Bucuresti (1999-2000), de unde a facut apoi pasul catre Serie A, la Internationale Milano (2000), unde nu a reusit insa sa se impuna. El a evoluat ulterior la Hellas Verona (2000-2002) si Parma (2002-2003), inainte de a fi achizitionat, in 2003, de puternicul club englez Chelsea Londra, care l-a concediat insa un an mai tarziu, in urma unui un test pozitiv la cocaina, atacantul roman primind si o suspendare de 7 luni din partea Federatiei engleze de fotbal.

Dupa expirarea suspendarii, ADI MUTU a revenit in Serie A, unde a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus, in ianuarie 2005, dar s-a despartit de clubul torinez in vara anului urmator, cand s-a transferat la Fiorentina, echipa la care a ramas pana in 2011. El a mai jucat apoi la Cesena (2011-2012) si Ajaccio, in campionatul Frantei (2012-2014).

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI a transferat un INTERNATIONAL de TINERET de mare viitor

ADRIAN MUTU a strans 77 de meciuri la echipa nationala, pentru care a marcat de 35 de ori, fiind, alaturi de Gica Hagi, detinatorul recordului de goluri pentru prima reprezentativa.

Sursa foto: sport.ro