Adrian Mutu si-a prelungit contractul cu Ajaccio

Adrian Mutu si-a prelungit cu inca doi ani contractul cu echipa corsicana Ajaccio, acest amanunt fiind dezvaluit chiar de patronul clubului din Hexagon, Alain Orsoni, aflat in aceste zile in Romania.

Adrian Mutu va ramane in insorita Corsica inca doua sezoane, dupa ce internationalul roman si-a prelungit intelegerea cu actuala sa echipa, Ajaccio. Dezvaluirea acestei noi intelegeri dintre Mutu si Ajaccio apartine chiar lui Alain Orsoni, patronul gruparii franceze, aflandu-se in aceste zile in Romania.

Alain Orsoni este interesat de achizitionarea a doi fotbalisti ofensivi de la Petrolul Ploiesti, Jeremy Bokila si Gicu Grozav, insa oficialul lui Ajaccio nu stie care este situatia reala a atacantului congolez, care a fugit acasa, in Olanda.

“Suntem interesati de Bokila, dar vreau sa ma lamuresc in privinta situatiei lui. Petrolul sustine ca el mai are contract pe doi ani, am auzit si de varianta ca Zulte Waregem il are in continuare sub contract…Voi merge sa discut cu jucatorul pentru a fi sigur. Ne intereseaza si Grozav, e un fotbalist de nationala, mi-ar placea sa-l luam si ne vom interesa in ce conditii se poate face asta” a spus Alain Orsoni, patronul lui Ajaccio care ar putea sa vada pe viu Supecupa Romaniei programata in aceasta seara.

Sursa foto: ac-ajaccio.com