ADRIAN MUTU va aparea intr-un DOCUMENTAR BRITANIC cu FOTBALISTI care si-au RATAT CARIERA

Atacantul roman ADRIAN MUTU, legitimat acum la echipa indiana FC PUNE CITY, va aparea intr-un DOCUMENTAR REALIZAT IN MAREA BRITANIE, care va prezenta ce s-a intamplat cu mai multi fotbalisti dupa ce CARIERA LOR A INTRAT IN DECLIN ori AU AGATAT GHETELE IN CUI, scrie ziarul Daily Record.

Intitulat “THE FADED FOOTBALLER”, documentarul va prezenta ce s-a intamplat cu unii dintre cei mai cunoscuti fotbalisti ai lumii, care vor vorbi despre situatia lor. Unii dintre acesti jucatori au incetat sa mai fie indragostiti de sportul practicat, iar cariera altora a intrat in declin din cauza unor circumstante exceptionale.

Printre fotbalistii a caror cariera a fost afectata de grave probleme s-a numarat si Adrian Mutu, care atunci cand juca la Chelsea a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaina, iar mai tarziu, cand evolua la Fiorentina, a fost controlat pozitiv la sibutramina.

CITESTE SI: ADRIAN MUTU A INSCRIS PRIMUL GOL IN INDIA PENTRU PUNE CITY

Filmul produs de Adam Labno prezinta si cazul fostei vedete a lui Glasgow Rangers, PAUL GASCOIGNE, cunoscut pentru problemele sale psihice, legate de consumul de alcool.
In documentar ar urma sa apara si brazilienii ADRIANO si DENILSON, primul fiind la un moment dat coleg cu Mutu la Parma.

Vor exista si povesti de succes, ca a fostului portar al lui Werder Bremen, Tim Wiese, devenit luptator profesionist, sau a lui Philippe Christanval, care a esuat la FC Barcelona, dar i-a mers mai bine cand a deschis un magazin de bijuterii.

Filmul urmeaza sa fie difuzat in vara anului viitor.

Sursa foto: digisport