Adrian Mutu vrea sa plece de la gruparea franceza Ajaccio

Internationalul roman Adrian Mutu vrea sa paraseasca gruparea franceza Ajaccio, o decizie pe care a luat-o in urma deselor neintelegeri pe care le are cu tehnicianul corsicanilor, Fabrizio Ravanelli, informeaza sport365.com.

Potrivit sursei citate, Mutu ar urma sa se desparta de actuala sa echipa in mercato-ul din iarna, una dintre posibilele sale destinatii fiind o echipa din Golf, zona despre care internationalul roman, in varsta de 35 de ani, s-a interesat in ultima perioada.

Sursa amintita noteaza ca agentii lui Mutu prospecteaza piata araba, “Briliantul” dorind sa isi incheie cariera cu un contract care sa-i aduca multi bani.

Adi Mutu nu a inscris niciun gol in actuala editie a Ligue 1 si, in plus, s-a certat de mai multe ori cu antrenorul Ravanelli, unele dintre aceste dispuse fiind surprinse de jurnalistii francezi.

Fotbalistul roman a fost exclus din lotul lui Ajaccio la ultimele doua partide iar gruparea corsicana da semne ca a renuntat la Mutu, presedintele Orsoni interesandu-se de situatia sarbului Milan Jovanovic.

Sursa foto: ajaccio.fr