ADRIAN NASTASE a lansat o NOUA CARTE

ADRIAN NASTASE si-a lansat marti, in prezenta lui ION ILIESCU, LIVIU DRAGNEA si IOAN RUS, cartea “Cele doua Romanii”, prezentata prima data la Clubul de la Jilava, el vorbind despre teme diverse, de la speculatiile privind homosexualitatea sa pana la episodul accidentului de vanatoare al lui Ilie Sarbu.

Nastase le-a spus ironic participantilor ca este ultima zi de depunere a candidaturilor la prezidentiale, dar sa nu conteze pe el.

ADRIAN NASTASE a spus ca NOUA sa CARTE cuprinde ceea ce a inteles el ca s-a intamplat in ultimii zece ani, pentru a se evita repetarea unor greseli.

Citeste si: ADRIAN NASTASE, prima zi de munca. Vezi unde LUCREAZA fostul premier

“De ce am scris cartea? Am descoperit ca exista Alzheimer colectiv, care ne face sa uitam unele lucruri si sa avem o senzatie inevitabila sa repetam unele greseli”, a spus Nastase, citat de Mediafax.

La prezentarea cartii, el a vorbit despre diverse teme, de la necesitatea regandirii construirii Guvernului pana la eticheta ”Nastase patru case”, speculatiile privind homosexualitatea sa sau episodul accidentului de vanatoare al lui Ilie Sarbu.

Citeste si: ADRIAN NASTASE: Dosarele mele au avut SCOPURI POLITICE

“Prima prezentare a cartii a fost in cadrul Clubului de la Jilava, care functioneaza in continuare. Este o dezbatere in care fiecare vorbeste despre subiectul pe care-l stie. Unii au vorbit despre apicultura, altii despre conducta fara sapatura, eu am vorbit despre politica”, a spus Nastase, aratand ca aceasta carte nu contine “impresii de calatorie din Jilava” si este atent documentata, iar sotia si fiii sai “au batut-o la masina, au tehnoredactat-o”.

El a explicat mai multe teme controversate cum ar fi ”Nastase patru case”, aratand ca a inteles ca unii dintre candidatii la prezidentiale au chiar mai multe case.

“Au fost patru case, dar succesiv”, a spus Nastase.

Fostul a vorbit si despre episodul accidentului de vanatoare al lui ILIE SARBU: “Am explicat cum se duc alicele grupate numai de la o arma descarcata de la o distanta de un metru”.

El s-a referit si la speculatiile privind homosexualitatea sa, aratand ca cel care le-a lansat s-a dovedit ca era turnator la Securitate si le-a difuzat in America, fiind preluate in campania prezidentiala din 2004 de PD si VADIM TUDOR.

La lansare au fost prezenti actuali si fosti lideri PSD, intre care presedintele ION ILIESCU, ministrii IOAN RUS si LIVIU DRAGNEA, MIHAI STURZU, dar si fosti membri ai Cabinetului pe care l-a condus, VICTOR BABIUC, ADRIAN SEVERIN, DAN MATEI AGATON.

Sursa foto: jurnalul.ro