Adrian Nastase a vorbit despre sedinta CSAT si a dezvaluit unde isi petrece concediul Victor Ponta

adrian_nastase

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca presedintele Traian Basescu “si-a facut damblaua” convocand sedinta CSAT pentru privatizarea CFR Marfa si a punctat ca “daca se dorea, sedinta CSAT putea sa nu aiba loc”.

Invitat sambata seara in platoul Antena 3, Adrian Nastase a dezvaluit ca premierul Victor Ponta isi petrece concediul in Statele Unite.

“Traian Basescu a vrut sa arate ca el este seful CSAT, stabileste sedinta cand vrea el, chiar daca nu s-a consultat cu vicepresedintele(…) Si-a facut doar damblaua, chemandu-i pe oamenii aia, sfidand bunul simt… Nu se poate ca in momentul in care premierul este in avion, mergand spre tara Marelui licurici (SUA – n.r.) tu sa faci convocarea. Ce ai facut? Ai aratat ca ai control asupra CSAT”, a spus Adrian Nastase.

Citeste si: Adrian Nastase ar putea fi exclus din avocatura

Totodata, Nastase le sugereaza ministrilor care sunt membri in CSAT sa boicoteze sedintele Consiliului, in conditiile in care 7 din cei 13 membri ai CSAT sunt membri ai Executivului. “Daca patru membri nu se prezinta de acum incolo la sedinta CSAT, nu e cvorum si nu se poate tine sedinta”, a punctat fostul premier.

“Daca se dorea, sedinta CSAT putea sa nu aiba loc. Si ar putea sa nu aiba loc pana la sfarsitul mandatului lui Traian Basescu”, a mai spus Adrian Nastase.

Foto: Antena 3