ADRIAN NASTASE afla miercuri daca va fi ELIBERAT din inchisoare. UPDATE

ADRIAN NASTASE va afla, miercuri, daca va putea fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Judecatoria Sectorului 4 dezbate azi cererea fostului premier.

UPDATE 10.25: ADRIAN NASTASE a ajuns in fata magistratilor.

ADRIAN NASTASE are raportul favorabil al comisiei de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava. Astfel, pe 3 iulie, comisia a constatat ca fostul premier a executat o treime de PEDEAPSEa si ca nu a fost niciodata sanctionat, din contra a fost premiat.

Citeste si: ADRIAN NASTASE SE PREGATESTE DE ELIBERARE!

Pe 24 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca la cei patru ani de inchisoare primiti de fostul premier in dosarele “Zambaccian” si “Trofeul calitatii” sa se adauge sase luni ca SPOR DE PEDEAPSA, astfel incat acesta va executa in final patru ani si sase luni de inchisoare.

Motivarea Curtii de Apel privind SPORUL DE PEDEAPSA acordat lui Nastase a fost facuta publica. Astfel, instanta spune ca fostul politician a comis infractiuni grave, cu un pericol social ridicat, o persoana cu o astfel de pregatire si ocupand pozitii pe care acesta le ocupa trebuind sa fie un exemplu pentru societate.

Citeste si: MOTIVAREA CURTII DE APEL REFERITOARE LA SPORUL DE PEDEAPSA PRIMIT DE ADRIAN NASTASE

ADRIAN NASTASE a fost CONDAMNAT, in iunie 2012, la doi ani de inchisoare in dosarul Trofeul Calitatii, fiind eliberat pe 18 martie 2013, dupa opt luni de detentie. In 6 ianuarie 2014, Nastase a fost CONDAMNAT, din nou, in alt dosar, “Zambaccian”, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta a stabilit o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trei ani pentru santaj.

Sursa foto: romaniatv.net